Banki eladósodott ingatlanok adás vétele, segítetek ebben a témakörben?
99%-ban házrészeket "árulnak"
Vajon ki szeretné a cigánytelepen az 1 szobának az 1/4-ét megvenni???
Hazánkban nem rendelkeznek üzleti tevékenység végzésére jogosultsággal, Life And Health Ltd. áll a portál kiadása mögött, de a tartalomért nem vállal ő sem felelősséget. Van egy gmailes elérhetőség és egy eldobhatós telefonszámú mobiljuk.
Amit kapsz tőlük:
Szolgáltatási díjak
Szolgáltatásaink havi előfizetési díjai:
Ingatlan adatbázis
br. 20 GBP/hó
vagy br. 7754 Ft/hó
Ingóság adatbázis
br. 16 GBP/hó
vagy br. 6203 Ft/hó
Ingatlan és ingóság adatbázis
br. 25 GBP/hó
vagy br. 9693 Ft/hó
Az ingyenes tartalomhoz férsz hozzá, ha fizetsz...
Szerintem fizess be még ma lehetőleg minden családtagod nevében!
Kérdező inkább innen rendeljél nekem CPU hulladékot:
Megveszem tőled kilóját 15 000Ft-ért, neked is megéri és persze nekem is tovább adni 35 000Ft/kg árban. Régebben "visszanyomoztam" ezen a remek 1-2euró/kg árakkal dolgozó cégeket, elég soknak egy borsodi cigánytelep 3-adik emeleti lakásában volt a főhadiszállása.
Nem bízom bennük, de ha te igen és tényleg nem b***sznak át a komáid, akkor nagy üzletet csinálunk a végén :)
Ha egy ingatlanon végrehajtási jog van, akkor azt kizárólag végrehajtó értékesítheti árverésen, vagy maga a tulajdonos, ha minden tartozását fedezi a vételár, és az árverést még nem írták ki.
Végrehajtó: Adóhatósági, törvényszéki (megszűnnek, átvette a tevékenységüket a NAV), önkormányzati, önálló bírósági végrehajtók. Ők árverezhetnek.
NAV árverési felülete: [link]
ÖBV árverési felülete: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!