Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyertem 1200 ft-ot lottón...

Nyertem 1200 ft-ot lottón elküldtem sms-ben a bankszámla számot és nem fogadja el miért??

Figyelt kérdés
Azt az smt-t kaptam hogy nyertem. Küldjem el a számla számom ebben a formában. Utal, nev, szamlaszam. Erre azonnal visszajön egy sms hogy nem jó. Nevet be kell írni meg ilyenek. Ez valami rendszerhiba? Mert én jól beírtam mindent. 2 smst küldtem én többet nem küldök. De azért érdekelne hogy ez miért van??

2020. aug. 17. 16:59
 1/8 anonim ***** válasza:
Próbáltad felhívni őket?
2020. aug. 17. 19:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Menj be egy lottózóba és segíteni fognak.
2020. aug. 17. 19:25
 3/8 A kérdező kommentje:
Dehogy megyek le van szarva. Eddig is csak 1 évben egyszer vagy kétszer vettem lottót. Most már nem fogok még ennyit se.
2020. aug. 17. 21:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet az a gond, hogy a bankod nem engedélyezi a szerencsejátékot, vagy Junior számlád van.
2020. aug. 19. 09:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Nem, ilyenről szó sincs. Ez direkt van így meg csinálva már rájöttem. Magyarul szándékosan nem akarnak fizetni. Ilyen kis összegek miatt senki nem fog balhét ki csapni. Az emberek nagy része le szarja. Na mindegy én nem játszom többet. Ez is csak lehúzás.
2020. aug. 19. 10:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én játszom neten is, és mindig fizettek. Persze a legelső kifizetés előtt igazolnom kellett, hogy az a számla tényleg az enyém. Mindössze ennyi történt.
2020. aug. 19. 10:15
 7/8 anonim ***** válasza:

Melyik szolgáltatónál vagy?

Telekomnál részletesen leírják, hogy melyik telefonszámra kell elküldeni a számlaszámodat az első nyeremény alkalmával.

[link]

2020. aug. 20. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Mmint, utolsó vagyok:

UTAL*Szemlédi András*12345678-91234567-89123456*

Így kell beírnod a neved.

2020. aug. 20. 16:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!