Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tippmixpro így működik?

Tippmixpro így működik?

Figyelt kérdés

Elolvastam a GYIK-et, de azért az összegzés végett: az esetlegesen megszerzett nyeremény teljes egészében adómentes, ha jól értem. Tehát, ha tegyük fel olyan szerencsém lenne, hogy hetente 100 ezret is nyernék, akkor sem kell semmilyen adóbevallásba meg sehol feltüntenti igaz? (bár erre nyilván nem sok esély)

A másik pedig, hogy beteszek mondjuk 5 ezret kezdésnek. Ennyiből indulok el a játéknak. Ez az 5 ezer akkor mindig bent fog maradni igaz? Csak a nyereményt tudom kiutalni, amit betettem, annyinak mindig bent kell maradni.

2020. aug. 16. 14:04
 1/2 anonim válasza:
Nem kell kötelezően bent maradni a feltöltött összegnek, viszont az egészet amit befizettél fel kell tenni, (egyszerre vagy apránként) hogy az esetleges nyeremény kifizethető legyen.
2020. aug. 16. 14:44
 2/2 belapus ***** válasza:

Ugyanúgy adómentes a nyeremény, mint a Szerencsejáték Zrt. egyéb termékeinél.

A nyereményt mindig kiutaltathatod, de az összegnek el kell érnie a minimum 500 Ft-ot.A befizetésből játszol.Ha elfogy a befizetett összeg, a bent hagyott nyereményből kerül levonásra a tét.

Amennyiben nem marad pénz a belső egyenlegeden, be kell fizetned.

Ha megszünteted a regisztrációdat mindent kiutaltathatsz.Ilyenkor a minimális összeg 200 forint.

2020. aug. 16. 14:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!