Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 91 771 Ft egy főre eső havi...

91 771 Ft egy főre eső havi bruttó jövedelem soknak vagy kevésnek számít?

Figyelt kérdés
Tökre nem értek ehhez, meg nincs semmiféle összehasonlítási alapom, hogy másoknál ez mennyi :S A bruttó meg azt jelenti, hogy igaziból nem is ennyi, hanem kevesebb, nem? Amúgy a kollégiumi felvételim miatt érdekel, hogy ez mennyire számít soknak vagy kevésnek vagy közepesnek.
2010. aug. 4. 15:14
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem átlagosnak számít!:D
2010. aug. 4. 15:17
 2/15 anonim ***** válasza:
54%
A bruttó az, amiből még nem vonták le az adót. Te ebből a pénzből az új adórendszer szerint kb. 61 ezer forintot kapsz meg. Hogy ez jó-e, attól függ, mekkora a háztartás. Ha egyedül élsz, akkor nehezebb, mint ha mondjuk egy másik keresővel. Ha egyedül vagy kereső, és mondjuk még két gyereked is van mellé, akkor meg oltári kevés.
2010. aug. 4. 15:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök sok. Vagy csak mi vagyunk nagyon csórók... De inkább kezdj albikat nézni..
2010. aug. 4. 15:35
 4/15 anonim ***** válasza:
54%

Ti vagytok oltári csórók...

90 nettóra már azt mondanám, hogy átlagos.

Ez majdnem minimálbér.

2010. aug. 4. 15:43
 5/15 anonim ***** válasza:
54%

ez kevés

netto 90-100 az átlagos

2010. aug. 4. 15:47
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, de ez egy főre eső. Ha ketten vannak tesók, akkor a két szülő együtt bruttó 360at keres. Az azért nem minimálbér.
2010. aug. 4. 15:47
 7/15 anonim ***** válasza:
54%

A kolihoz soknak számít, amúgy meg kevésnek. Ez azt jelenti, hogy kb. nettó 50-60ezer Ft jut fejenként. Igen ám, de ebből az összegből még ki kell fizetni a rezsit is, meg a hiteleket ha vannak. Egyébként igen. A bruttó azt jelenti, hogy ebből még adózol.

A kolihoz meg azért sok, mert nagyon sok szülő vállalkozó, így ők minimálbérre vannak bejelentve. Azzal ti nem tudtok versenyezni. :-(

2010. aug. 4. 16:26
 8/15 anonim ***** válasza:
54%

"A kolihoz meg azért sok, mert nagyon sok szülő vállalkozó, így ők minimálbérre vannak bejelentve. Azzal ti nem tudtok versenyezni. :-("

Rohadna meg mind...

2010. aug. 4. 16:28
 9/15 A kérdező kommentje:

van 1db kereső (anya) meg 1db eltartott (én)

a szüleim elváltak és nincs testvérem

kb 140 km-re lakom az egyetemtől

2010. aug. 4. 17:04
 10/15 anonim ***** válasza:
54%
A távolság mindegy. Viszont a nettó jövedelem érdekli őket. Nekem tavaly 50 ezer nettóval épphogy sikerült bekerülnöm koliba.
2010. aug. 4. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!