Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Az euro értéke csak növekedhet?

Az euro értéke csak növekedhet?

Figyelt kérdés
Eddig úgy vettem észre, hogy növekszik forintban az euro értéke, de ez ugyanúgy csökkenhet is? Sokszor szoktam váltani és szerintem most nagyon megugrott
2020. aug. 3. 10:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Van amikor valamivel csökken. Normális időkben, nyáron a turizmus miatt az euró nő, évközben a gazdasági helyzet mozgatja. Ősz végén, télen szokott jó lehetőség nyílni a váltásra, de a korona gondolom most mindent összezavar.
2020. aug. 3. 10:20
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
nem
2020. aug. 3. 10:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Az utóbbi napokban például csökkent. Hogy hosszú távon (például a következő egy évben) mi lesz, azt meg legjobb esetben is csak sejteni lehet.
2020. aug. 3. 10:45
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy 3-as írja - éppen, hogy most csökken.

Itt még hülyének néztek, amikor azt írtam nemrég, hogy 355-ös eurónál én nem váltanám át a megtakarított pénzemet euróba - most épp 345 az euro, pedig még 1 hónap sem telt el azóta.

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..

2020. aug. 3. 11:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hires wallstreetbetses utolso mondatok:

"Literally cannott go tits up"

2020. aug. 3. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

5-ös, leírnád ezt magyarul?

Google használatát ismerem, de a szó szerinti fordításától nem lettem okosabb :-)

2020. aug. 3. 11:09
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
nem annyira nő az euró értéke, csak egyre szarabb a forint
2020. aug. 3. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!