Kölcsön, állás nélkül?
Kisösszegűt tudsz kérni (30-40 ezer ft) és azt is csak Provident, Cofidis - más nem fog adni (lehet, ők sem).
"Alkalmi melóm van, amiből tudom fizetni,"
Tudod, mit jelent az alkalmi meló? Hogy na mész, de lehet, hogy egyszer csak azt mondják: kössz, holnap már nem kell jönni. BÁRMELYIK PILLANATBAN mondhatják, hogy ennyi volt - szóval nem, nem lehet felelősen kijelenteni, hogy tudnád fizetni.
Amúgy megkérdezhetem, mire kellene? mert pl vadiúj, hiteles telefon helyett lehet olcsóbb, használt mobilt venni mobilboltban, vadiúj háztartási gép helyett vannak szépséghibásak, lényegesen olcsóbban,stb.
A továbbtanulásomra kell.
Abból nehéz használtat venni.
Felsőoktatási intézményben való továbbtanulásra Diákhitel 1 és 2 igényelhető - ha már felvettek az intézménybe és beiratkoztál, azt hiszem, szeptember elején lehet igényelni.
"A továbbtanulásomra kell. Abból nehéz használtat venni."
Bocs, hogy segíteni akartam. nem tudom, mi a francért kell ilyen cinikusan beszólni a segítségedre sietőnek?
Bocs, hogy válaszoltam, basszus.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!