Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magán,tehát nem birósági...

Magán,tehát nem birósági végrehajtó mikor megy ki a lakásra?

Figyelt kérdés
Kaptam levelet "gipsz jakab" végrehajtótól,nem az én adóságom,mikor várható hogy kijön a lakásra? a továbbiakban nem veszem fel ezeket az ajánlott leveleket.
2020. júl. 31. 21:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"És mégis hogy?"

Most komolyan azt kérdezed, hogy milyen módszerekkel tud bejutni egy végrehajtó kutyával/kutyákkal őrzött ingatlanba, ha akar?

Látszik, hogy nem ismered a lehetőségeiket.

Ha ez elrettentene egy végrehajtót, mindenki tartana kutyát, akinek adóssága van. Ne viccelj már!

Voltam hatósági tanú ingatlan felnyitásban. Ott is a kutyák voltak a problémák. Nem sokáig.

Nyugi! Életben maradtak... :)

2021. jan. 29. 05:08
 12/13 anonim válasza:
Mit csináltak velük?
2021. jan. 30. 19:00
 13/13 anonim ***** válasza:

Állítólag előtte terepszemlét tartottak. Ott például sintérek fogták be őket. Mesélték, hogy többféle módszerük létezik (nem a sintéreknek) a kutyák kiiktatására. Mivel órákig tartott az eljárás, ezért volt szükség a kutyák befogására, nem pedig ideiglenes "kivonásukra", amíg bejutnak és kijutnak.

A többi módszert nem taglalták, amúgy sem értünk rá erről beszélgetni abban a szituban.

2021. jan. 31. 04:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!