Az olyan appok mint a TikTok vagy Snapchat miből keresnek pénzt?
Figyelt kérdés
A tus alatt gondolkodtam, hogy ezek nem fizetősek nincsenek reklámok, akkor mégis honnan/miből jutnak bevételhez? :D2020. júl. 30. 21:33
1/8 anonim válasza:
Tiktokon szoktak lenni reklámok :0
3/8 anonim válasza:
tiktokon pl lehet hirdetni.. ott van a lap alján "hirdetés a tiktokon" link
4/8 anonim válasza:
snapchatnél is ott a lap alján "buy ads" szóval ezen is lehet hirdetni
5/8 A kérdező kommentje:
Oh, én nem használom egyiket se csak pár videót/képet láttam róluk aztán ott nem volt reklám :D
2020. júl. 30. 21:43
7/8 anonim válasza:
nyilván mivel az ember beleegyezik mindenféle adat gyűjtésébe, így azokat is továbbértékesítik, amiket tudnak rólad. mikre kerestél rá, milyen témák érdekelnek stb.
8/8 anonim válasza:
Reklám reklám hátán + ha pl. eladod a sunás képeidet, annak az árából csak 25-30% lesz a tied, a maradék az üzemeltetőé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!