Szeretnék csinálni magamnak az Etsy-n egy profilt és termékeket is szeretnék csinálni...mik kellenek ehhez?Mik az első lépések?
bocs, hogy ezt mondom, de ha ennyire nincs fogalmad a dolgokról, akkor inkább ne kezdj bele. Azt ugye tudod, hogy adózni is kell utána?
Azt meg végképp nem értem, hogy ha termékeket szeretnél csinálni, akkor miért kérdezed azt, hogy honnan rendeljél?
"És mibe csomagoljam majd a dolgokat..."
Olyanba, amiben nem éri kár a terméket.
Az etsyn a korona óta eléggé visszaesett a forgalom a késztermékek esetén, nem a legjobb időpont most elkezdeni. Egyes országokba jelenleg postázni sem lehet.
Milyen termékeket készítenél?
az interneten ezt találtam neked, etsy kisokos:
itt minden infót megtalálsz, én is olvasgattam korábban, de egyenlőre letettem róla. A postázás miatt álltam le, mert nem tőlem függ, hogy Botswanaba megérkezik-e 3 nap alatt.
Etsyn nem éri meg, sokat levesznek. Kb 1 éve hirdettem, akkor nem lehetett forintos fizetést megjelölni. Eurót adtam meg, az átváltási díj is kva sok.
Ami hasznom lett volna mind levették.
Ebay is jobb.. Vagy facebookos csoportok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!