Ez mit jelent: A csomag a jövőbeni kézbesítésig visszatartva?
Figyelt kérdés
Lengyelországból rendeltem csomagot és a Vecsési telephelyen megakatt a csomag. Az értesítés alapján ma kellett volna megkapjam a csomagot, de azt írja, hogy: A kézbesítés átütemezését kérték.2020/07/29 17:44 Vecses, Hungary
A csomag a jövőbeni kézbesítésig visszatartva.
Ez mit jelentsen? Vám? Vagy csak nem tudták ma kihozni?
2020. júl. 29. 18:28
1/4 anonim válasza:
Azért én csak rákérdeznék, ki kérte az átütemezést, mert te otthon voltál, miért nem kaptad meg, mikor viszik ki, vagy a vecsési telephelyen átveheted-e???
2/4 A kérdező kommentje:
Hát én nem Pest környéki vagyok ugyhogy csak hozzák ki nyugodtan. Most már nincs ügyfélszolgálat, megvárom a reggelt, hogy addigra változik-e a kiirás ha nem, akkor felhívom őket.
2020. júl. 29. 18:51
3/4 anonim válasza:
Szeretném megkérdezni, hogy végül mi lett a csomaggal?
Csak mert én pont ebben a helyzetben vagyok. Pont a vecsési telephelyen van ez a csomagommal.
Kérlek ha látod írd meg mi lett a te ügyednek a vége.
Előre is köszönöm.
4/4 anonim válasza:
3-as vagyok. Végül felhívtam őket, de azt mondták, hogy csak annyi, hogy a csütörtökre várható csomag nem megy ki csütörtökön, csak pénteken.
Meg is kaptuk szerencsésen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!