Miert nem lettem ertesitve a hagyateki targyalasrol?
Figyelt kérdés
Mamam elhunyt elotte apukam is. A torveny szerint mivel apa lett volna az orokos es sajnos o elhunyt akkor a gyermekeit kellett volna ertesiteni en sem norverem sem kaptunk levelet. Egy hatalmas ingatlanrol es penzrol beszelunk. Amikor apa tesojaval probaltam beszelni vitaba vegzodott, semmi kozunk hozza es meg sem probaljuk elvenni az orokseget. Probaltam irni leveleket de mindenhol azt kaptam vissza nem ok foglalkoznak vele , vagy vissza sem.valaszoltak ..jarvany miatt nem birtam szemelyesen..esetleg valaki tudja hova fordulhatok esetleg mar szemelyesen is?2020. júl. 26. 20:35
1/1 anonim válasza:
Közjegyzővel kell felvenni a kapcsolatot. Bár a közjegyző feladata, hogy hagyaték eljárás előtt felkutassa a lehetséges örökösöket, és értesítse őket.
Ha a közjegyző végezte a dolgát, és nem küldött nektek értesítőt akkor azt jelenti, hogy a mama után nincs semmi örökség, mert még életében elajándékozta vagy eladta az ingatlanját.
Mindenképpen a közjegyzővel beszéljetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!