Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Önéletrajzba olyan végzettsége...

Önéletrajzba olyan végzettséget is bele kell írni ami nem a betöltendő munkakörhöz tartozik?

Figyelt kérdés
3 okjm van, csak egyiknek van köze amit megpályázok munkához. Konkrétan van óvodai dajka, turizmus és vendéglátás és pénzügyi számviteli ügyintéző okjm és pénzügyi ügyintéző állásra akarok jelentkezni.

2020. júl. 25. 21:13
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Ha érdemi szakmai tapasztalatot nem tudsz felmutatni, akkor beleírhatod csak vázlatosan, hogy legyen ok, miért nincs tapasztalat.
2020. júl. 25. 21:17
 2/3 anonim válasza:
100%

Én mindenképpen beírnám:

- nem kell minden állásajánlatnál módosítani az CV-t (a motivációs levelet igen);

- az is sokat elárul valakiről, hogy képzi magát;

- legalább lesz egy olyan kérdés, amire számíthatsz a teljesen különböző irányok miatt (ha mondjuk készülsz válasszal, akár több nyelven is, kifejezetten előnyödre válhat, hogy spontánnak tűnő választ adsz csípőből ;) )

2020. júl. 25. 22:56
 3/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam ha látják hogyha munkám nem is volt folyamatosan de legalább tanultam, nem csak lustálkodtam munkanélküli alatt
2020. júl. 25. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!