Ha felújítom a házat akkor aki nem lakik benne de szintén tulaj az nyer belőle, mi erre a megoldás?
Ok, akkor olvasd el újra a kérdéseimet és kérek rá értelmes válaszokat, mert anélkül nehéz segíteni!
MOST kik a tulajdonosok???
Igazából 4 emberé de ezt most nagyon hosszú lenne leírni.
Tehát a normális válasz az hogy 4 tulaj, de azt vegyük le 3 ra, mert az egyik kb mintha én lennék, olyan mintha nem is lenne. Minegy mondom hogy bonyolult. Anyukám vette annó a házat tehát övé, de több tulaj is van. Most csak úgy szeretnék kérdezni mintha csak 2 tulaj lenne. A többit ne zavarjuk bele mert nem lényeges.
Vegyük úgy hogy vagyok én tulajm meg ez a másik. Erre irányulna a kérdésem. A többivel csak bezararlak meg te is emgem.
Édesanyáddal köss eltartási szerződést az ő lakástulajdonrészéért! Így halálozás esetén a testvéred nem örököl. Vagy édesanyád ajándékozza neked az ő részét haszonélvezetért cserébe. Igaz ennek nem biztos, hogy örülne a másik örökös.
Bár a korrekt az lenne ha ezt megbeszélnéd azokkal akiknek tulajdonrésze van az ingatlanban.
Szépen leírtad kedves vagy de mondtam hogy ne kavarjuk a tulajokat mert elvész a figyelem arról ami engem valójában érdekel. Tudom hogy az örökös még nem tulaj de majd az lesz tisztában vagyok vele de kicsit bonyolultan lett megvásárolva a ház.
Még egyszer: A terv az, hogy kivásárolom a többit ahogy írtad. Csak ez érdekelne, hogy most magas árakkal érdemes vagy inkább várni? Itt nem jósolok túl jókat a gazdasági helyzetről a közeljövőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!