Házhoz szállításkor a fuvarozónak szoktatok adni borravalót?
10 éve kártyázom, nem kap semmit. Előtte meg csak annyit adtam amennyi kerekre kihozta 100-as tételben. 1850Ft akkor kapott 1900-at. Nem kapta meg a kétezret, engem se tart el senki...
Kajafutárnál ugye gázabb, mert hátha beleköpköd a kajádba bosszúból, de ez megoldódott egyszerűen, elmegyek érte én, nincs futár, nincs borravaló.
Regen annyit adtam hogy felfele kerekitettem, tehat 1980 volt amit kendeltem akkor a 20 forintot nem kertem vissza.
Kulon tobb szaz forint borravalot nem adtam. Az a dolga hogy kiszallitsa nekem az arut, kap erte fizetest.
Most kulfoldon elek, itt utanvetes rendeles nincs hanem kifizetem kartyaval elore es a futar leteszi a csomagot az ajtom ele. Nem is talalkozok vele.
Kajat sose rendelunk hazhoz. A kiszallitas plusz penz aztan meg a borravalo is. Inkabb elmegyek es felveszem en.
Interneten is csak azert rendelek mert a boltban nincs raktaron. Nem azert mert lusta lennek elmenni erte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!