Szegeden megbízható és jól dolgozó takarítónőt tudtok?
Figyelt kérdés
Lakás takarításáról lenne szó eseti alkalommal.
Fontos, hogy megbízható legyen. Minden rosszindulat nélkül de sajnos van aki lop, még ha ez a ritkább eset is.
Fontos az is, hogy normálisan takarítson ki. Sajnos láttam már ennek ellenkezőjét.
Köszi!
2020. júl. 15. 15:02
1/4 anonim válasza:
Ismerek ilyet 5000/óráért dolgozik.
2/4 anonim válasza:
Nálunk Piroska takarított, a vezetéknevét nem tudom, de a Tesco környékén lakik Rókuson. 60-pár éves, elment nyugdíjba a nők 40 éves kedvezményével, de még mellékesben ezt csinálja. Korábban az önkormányzatnál dolgozott irodában egész életében. Értelmes, normális nő és megbízható is.
3/4 anonim válasza:
micsoda diszkrimináció hogy csak nőt alkalmaznál
4/4 A kérdező kommentje:
Az 1. valasz annyira komolytalan hogy kommentelni sem kell.
2.
Koszonom csak hol, hogyan erem el? Igy sajnos nem sokat segitettel.
3.
Tekintsd positive diszkriminacionak vagy aminek akarod nekem mindegy nekem jo igy.
Varom a tovabbi valaszokat!
Koszonom.
2020. júl. 16. 08:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!