Hol tudnék aprót(32000 ft-ot ami aprópénz 10-20-50-100ft) beváltani papírpénzre? posta? Bank?
Figyelt kérdés
2020. júl. 13. 20:17
1/9 anonim válasza:
Postán és bankban is tudsz, de kezelési költséget kell fizetni érte. Legjobban akkor jársz, ha nagyobb címletű kp. vagy kártya helyett apróval fizetsz. TESCO önkiszolgálóban nem fog senki sem megkövezni, bár szerintem kisebb boltokban még örülnek is az aprónak. Vagy ha van boltos ismerősöd, vele is beszélhetsz. (Én utóbbit is szoktam, általában örülnek neki - persze nem korona időben)
2/9 anonim válasza:
Boltokba menj be, hogy akarnak-e aprot. Az onkiszolgalo kassza se rossz otlet.
3/9 anonim válasza:
Felesleges beváltani, csak költségei lennének pluszban. 30ezer nem olyan sok, pár hónap alatt elkopik, ha mindig abból veszel kenyeret, tejet.
4/9 A kérdező kommentje:
Nyaralasra gyujtottem koltopenznek :)
2020. júl. 14. 10:17
5/9 eszes0613 válasza:
A Deák tér környékén (sajnos nem tudom a pontos címet) van Nemzeti bank, ott van olyan automata amibe válogatás nélkül (forint) beöntöd az aprót, ad róla papírt, hogy milyen összeg volt, és a pénztárban kifizetik. Nem kell címlet szerint rollnizni mint pl. postán.
6/9 kémény100 válasza:
Ha sok volt, én berollniztam (nem nehéz) és azzal fizettem a sárga csekkjeimet a postán. Ha be van rollnizva, mindenhol kötelesek elfogadni, ha fizetsz vele. Nézz utánna, hány darabot kell tenni a rollniba, mert nem egyforma a darabszám.
7/9 BlackSword válasza:
Akkor leírom a rolnizást: 5, 10, 20, 50 érmék 50 db, 100 érme 20 db és 200 érme 40 db.
8/9 anonim válasza:
Ha van bankszamlad, fizesd be ra az aprot - es nem szamolhatnak erte fel dijat :)
Aztan egy het mulva kiveheted, ha akarod :)
Minden mas megoldas egy csomo munkaval jar, vagy dijat szamolnak fel a bevaltasert.
9/9 anonim válasza:
Én régebben postán váltottam be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!