Az utánvételes csomagküldés általi bevételt csak próbavásárlással tudja a NAV ellenőrizni? (számla meglétével)
Ha utánvéttel adsz el valamit, akkor azt valahol meg kell hirdetned.
A NAV BÁRMELYIK internetes oldaltól lekérhet adatokat, ha adócsalás gyanúja áll fenn.
A postának és az utánvétnek semmi köze a dologhoz.
És igen, bármikor próbavásárolhat is - akár személyesen is.
Jaa, nem magam miatt, hanem egy szakbarbár oldalról ("privát honlap") vettem valamit, amihez nem adtak számlát....
Csak arra lettem volna kíváncsi, ha felnyomom őket a NAV-nál, akkor vissza tudják-e nézni a korábbi utánvétes eladásokat vagy csak próbavásárlással...
(na nem pusztán irigységből, hanem mert a termék sem felelt meg a leírásnak...)
Fogyasztóvédelem, adatvédelmi hivatal (adatkezelési tájékoztató megfelel-e, stb
E-számlát sem kaptál, biztos? mert most már az a divat. Nézd meg azért a spamok között is, mielőtt felnyomod.
Nem küldtek.
Telefonos egyeztetés során egyáltalán nem voltak együttműködőek, de a NAV szó hallatára látványosan megváltozott a hozzáállásuk...
Engem éppen kárpótoltak, de nagyüzemileg csinálják az átverést, amit sokan benyalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!