Önéletrajzba milyen személyes adatokat előnyös megadni? Lakcím manapság kell bele?
Teljes név:
Lakcím:
E-mail:
Telefonszám:
Állampolgárság:
Születési adatok:
Az állampolgárság szerintem felesleges, a szültési hely nem érdekel senkit, az időhöz meg semmi közük. A lakcímhez elég a város, Bp-en belül esetleg a kerület. Én ezeket sosem írtam be és sose kérdezték.
Persze függ munkától, pozíciótól is, de ha valamit nem írsz be és nagyon érdekli őket, vagy fontos, akkor majd megkérdezik az interjún. Ha megfelelsz nekik a tanulmányaid és tapasztalatok alapján, akkor nem az állampolgárság, lakcím, születési idő hiányán fog múlni, hogy behívnak-e interjúra.
Kell lakcím és születési idő is. Ne akarjátok már ennyire piszík lenni...
Ha mondjuk egy pultos nőt keresnek egy swinger bárba azért nem árt tudni, hogy 23 éves az illető vagy 63..
Kisarkitott példa de akkor is!
Ugyan ez a lakcim, előbb vesznek fel ha közel laksz, vagy épp azért ha annyira messze, hogy kérhetnek támogatást utánad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!