Melyik a legfejletebb Európai ország?
pl Svédország, Portugália, Anglia, Franciaország, Észtország, Oroszország, Törökország, Németország, Dánia, Ausztria, Szlovénia, Szerbia, Luxemburg, Belgium, Svájc, Skócia, Ukrajna, Csehország
Úgy tudom ezek elég fejlettek! De pl melyik fejletebb Kínánnál, Japánnál, USÁnál, Mexiconál vagy Kanadánál? Mert én elmennék valahova dolgozni Európában majd kikőltöznék Mexicoba, Puerto Ricoba vagy Boliviába. És amúgy is érdekel, hogy Európa országai mennyire fejlettek!
Egy cimborám már megcsinálta. Most talán épp Norvégiában van. Egy pultosként kezdte itt helyben, majd a Budapesti Rock Caféban dolgozott, majd ott "kihelyezték" egy két országba, most meg Normvégiában van.
Nem lehetetlen.
O és ezek az országok hol vannak. Az általam említett Kína, Japán, USA, Mexico, Canadához képest. Egyébként szerintem Skócia, Franciaország meg Oroszország is tutti van olyan fejlett mint pl Norvégia, Észtország, Luxemburg, Svájc vagy Ausztria.
Én igazából csak a kőrnyezet, a vizek, tenger, oceán , egzotikusság, jó időjárás, szépségük miatt mennék oda nyaralni. Pl Szerintem Görögország, Portugália nem annyira egzotikusak Olasz és Spanyolország pláne nem! De pl Braziliába nem kőltöznék mert az tényleg nagyon gáz hely.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!