Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legfejletebb Európai...

Melyik a legfejletebb Európai ország?

Figyelt kérdés

pl Svédország, Portugália, Anglia, Franciaország, Észtország, Oroszország, Törökország, Németország, Dánia, Ausztria, Szlovénia, Szerbia, Luxemburg, Belgium, Svájc, Skócia, Ukrajna, Csehország

Úgy tudom ezek elég fejlettek! De pl melyik fejletebb Kínánnál, Japánnál, USÁnál, Mexiconál vagy Kanadánál? Mert én elmennék valahova dolgozni Európában majd kikőltöznék Mexicoba, Puerto Ricoba vagy Boliviába. És amúgy is érdekel, hogy Európa országai mennyire fejlettek!

2020. júl. 6. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
A Skandináv országok. Norvégia a leggazadagabb, Ausztria is a legjobbak közé tartozk.
2020. júl. 6. 22:23
 2/11 anonim ***** válasza:
57%
Pl. Luxemburg a legfejlettebbek között van.
2020. júl. 6. 22:27
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Svájc
2020. júl. 6. 23:35
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Monaco meg Lichtenstein. Ha a miniállamokat kivesszük a kalapból, akkor meg Svájc.
2020. júl. 7. 07:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Minek mennél egy fejlett nyugati országból egy drogparadicsomba?
2020. júl. 7. 07:51
 6/11 anonim ***** válasza:
55%
Ez nagyon aranyos, hogy ilyen terveid vannak.
2020. júl. 7. 10:08
 7/11 anonim ***** válasza:
55%

Egy cimborám már megcsinálta. Most talán épp Norvégiában van. Egy pultosként kezdte itt helyben, majd a Budapesti Rock Caféban dolgozott, majd ott "kihelyezték" egy két országba, most meg Normvégiában van.

Nem lehetetlen.

2020. júl. 8. 01:12
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyen szempontból? Hol kereshetnél a legtöbbet a lehető legkevesebb munkával, a lehető legkevesebb előképzettséggel?
2020. júl. 8. 12:32
 9/11 A kérdező kommentje:

O és ezek az országok hol vannak. Az általam említett Kína, Japán, USA, Mexico, Canadához képest. Egyébként szerintem Skócia, Franciaország meg Oroszország is tutti van olyan fejlett mint pl Norvégia, Észtország, Luxemburg, Svájc vagy Ausztria.

Én igazából csak a kőrnyezet, a vizek, tenger, oceán , egzotikusság, jó időjárás, szépségük miatt mennék oda nyaralni. Pl Szerintem Görögország, Portugália nem annyira egzotikusak Olasz és Spanyolország pláne nem! De pl Braziliába nem kőltöznék mert az tényleg nagyon gáz hely.

2020. júl. 8. 20:18
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ezek szerint van ö betű a klaviatúrádon. Használd.
2020. júl. 8. 20:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!