Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ingatlanügynök szeretnék...

Ingatlanügynök szeretnék lenni, vélemény?

Figyelt kérdés

Nagyon nagy álmom. Mindezt szülői segítség nélkül kell elérnem.

Pszochológiára járok most. Az apám küldött erre az egyetemre. De elhagyott minket. Anyukám nagyon keveset keres, és van még egy kisebb öcsém. Tehát valahogy elvégzem a pszichológiát. De nagyon szeretnék ingatlanügynök lenni. Régóta érdekel az eladás, vevőkkel való kapcsolat. Egy online webshopot is szerettem volna indítani. Mit tanácsolnátok? 20/L

2020. júl. 4. 11:43
 1/9 anonim ***** válasza:
26%
Legyel az ami akarsz, mit szamit apukad hova kuldott? Miert kene az egyetemet vegigszenvedd ha tudod hogy ugynok akarsz lenni?
2020. júl. 4. 11:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Még csak egy évem van hátra. Gondoltam már elvégzem azt az utolsót ha már ennyit szenvedtem (hátha a jövőben segít vagy valami).
2020. júl. 4. 11:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor koncentralj arra, aztan meg johet az ugynokseg, addig is epits kapcsolatokat meg szerezz baratokat. Egy ugynoknek a kapcsolatok a legfontosabbak
2020. júl. 4. 13:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

A diploma hosszú távon számítani fog. Ha önköltségesen vagy, akkor nem érdemes "kidobott pénzt" kreálni az eddigi félévekből, ha pedig államilag támogatottra jársz, akkor eleve vissza kell fizetned az igénybevett féléveket, amennyiben nem teszed le a záróvizsgáidat bizonyos időn belül. Egyik sem érné meg anyagilag.

Az ingatlan értékesítés 70%-ban pszichológia. Talán nem is áll majd olyan távol a végzettségedtől. Sok sikert hozzá! ;)

2020. júl. 4. 17:01
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 🧡
2020. júl. 4. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már csak egy év van azt mindenképp végezd el.

Nekem is minden tapasztalt intelligens ember azt javasolja hogy egy egyetemet mindenképp végezzek el. Csak nézz rá azokra az emberekre akik azt mondogatják "Minek egyetem?". Akik egyetem nélkül lettek sikeresek azok is elvégezték később.

Én is most jelentkeztem ingatlanosnak. A pszichológus diplomád is jól fog jönni. Nekem azért sikerült bekerülnöm mert megemlítettem hogy az előző munkahelyemre (a kórházban) azért dolgoztam mert szeretek segíteni az embereken és hogy gyakoroljam a kommunikációs képességeim. Na akkor a pszichológusság mennyit dob rajtad?

Plusz: A jövőben a pszichológusokra is nagy szükség lesz ha csak azt nézzük hogy már most mennyi ember van akik az összeomlás szélén állnak. Elég csak ránézned a gyakori kérdésekre.

2020. júl. 6. 11:11
 7/9 A kérdező kommentje:
Igazan van! Köszönöm szépen!
2020. júl. 6. 13:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha érdekelnek az ingatlanok és az ingatlanforgalmazás, próbáld ki magad benne! Ugyanakkor, szerintem ez egy eltűnő szakma, mivel az ingatlanok egyre inkább a neten találnak gazdát, közvetítők nélkül. Persze, pár évi lehet ezt csinálni (akár sikeresen is), de több évtizedes karriert nem építenék rá.

Pszichológusokra viszont az idő előrehaladtával egyre nagyobb igény lesz. Szerintem az egy jó út, és van kifutása is. Ha pedig fel tudsz építeni egy jól prosperáló magánpraxist, akkor újra foglalkozhatsz majd ingatlanokkal, ezúttal már befektetőként.

2020. aug. 12. 13:27
 9/9 anonim válasza:
45%

Az egyik leggyűlöltebb szakma de majd rájössz....

Ha olyan értelmes vagy hogy végigcsinálod a pszichológiát, százszor inkább azon a területen próbálj meg dolgozni!

Persze ha közel áll hozzád egy adásvételbe furakodni és levenni a lét a semmire, akkor hajrá!

2023. okt. 27. 15:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!