Ha lenne 1 millió forintotok, mit kezdenétek vele?
Figyelt kérdés
2020. júl. 3. 20:26
1/20 anonim válasza:
Semmit, valószínűleg állampapírt vennék belőle, hogy legalább ne inflálódjon (annyira). Bármi komoly célt megvalósítani belőle önmagában kevés, elszórni apróságokra meg sok.
3/20 anonim válasza:
Egy jó hétvége kurvákkal és kokainnal egy bérelt úszómedencés házban.
Vagyis úgy értem hogy befektetném valami rövidtávon jövedelmező vállalkozásba és adakoznék is belőle.
4/20 anonim válasza:
Vennék egy jó gamer PC-t, úgy hogy hozzátennék 2x annyit. 300-ból évig remek konfigot lehet kapni! Szórakozás fullos lesz 😋
7/20 anonim válasza:
Jogosítvány, többi meg menne tartalékba. Nekem mindig kell hogy legyen valamennyi mert mindig kirúgnak mindenhonnan és ha nincs munkám kell pénz akkor is.
8/20 anonim válasza:
1 millió? Mi az? Én már attól nem érzem magam biztonságban, ha nincs tartalékban 2-3 millió. Nem vagyok gazdag, de ha valaki rendesen dolgozik, nem kocsmázik, bulizik rendszeresen, jól gazdálkodik a pénzzel, az 1 milliót simán félre kell tudjon tenni.
9/20 zoltandudas válasza:
Kifizetném az adósságomat, és vennék egy egész rúd Pick-szalámit.
10/20 anonim válasza:
Látszik, hogy IQ60 az, aki leszavazza az oktatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!