Japán és Kína fejletebb országok mint Magyarország?
Sokan nekem azt mondják szívedebben élnék Japánban vagy Kínán belűl Honk Kongban. Mint itt Magyarországon, hiába sok arra a főldrengés meg az ember. Elvileg sokkal jobb helyek még a legfejletebb Európai országoknál is. Pl azért ne, hogy már fejletebb legyen mint pl Ausztria, Litvánia, Írország, Svédország, Törökország, Franciaország, stb De én 1,5 évig éltem Csehországban szerintem annál sem fejletebb főleg Kína!
Szerintem Viettnám, Korea sokkal fejletebb helyek. Meg a japánok, kínaik pl mindenből a roszatt gyártják csak. Az már egy másik dolog, hogy a sárga bőrű emberek nem olyan alpár nemzet. Mármint még kevesebb köztük az alja! Nem vagyok rasszista, mert van rengeteg olyan roma származású ismerősöm aki tisztelettudóbb mint a legtöbb mai Fehér.
Mivel pénzügyi topik, a fő kérdésedre a válasz igen, gazdaságilag fényévekkel előttünk járnak.
Kína és Japán sem hasonlítható össze.
Kulturálisan például mind a két ország sokkal régebbre tekint vissza mint pl mi így gazdagabb a kultúrájuk is.
De kiemelted az "alpárságot" Japánok jóval kulturaltabbak mint a Kínaiak, de talán minket is megelőzőnek.
Össze hasonlíthatatlan az egész ... GDP sokat elárul a többi szinte relatív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!