Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom visszakérni a...

Hogyan tudom visszakérni a wishen a pénzemet?

Figyelt kérdés
Mi a pontos menete ennek? Az ügyfélszolgálatot tudtam megtalálni, de ott csak választani lehetett, hogy mit mondj neki (pl igen, nem) és az csak egy bot volt, és annyit írt, hogy legyek türelemmel. De már két hónapja nem jött meg a rendelt termék, és nem vagyok hajlandó tovább várni, ráadásul egy nagyobb összegről is van szó, amit nem szeretnék csak úgy úszni hagyni. Valaki segítene screenshotokkal, vagy bővebb magyarázattal, hogy mit is csináljak pontosan? Nagyon megköszönném!

2020. jún. 29. 21:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Én a boton keresztül visszakértem már párszor a pénzt, menj rajta végig és visszautalják.
2020. jún. 29. 22:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Végigmentem a boton, de a legvégén csak annyit ír, hogy hasznosnak találtam-e ezt az információnyújtást. :/
2020. jún. 29. 22:06
 3/5 anonim ***** válasza:
Tracking nincs? Gyakran a kis cuccokat is már ajánlottan adják fel, így lehet követni, hogy hol jár. Ott meg tudod nézni, hogy hol akadt el. Lehet a vámon várakozik, hogy adatokat szolgáltass.
2020. jún. 29. 22:11
 4/5 A kérdező kommentje:

Hát, ehhez sajnos annyira nem értek, mert nem sűrűn rendelek. Csak annyit tudok, hogy kaptam visszaigazoló e-mailt, hogy úton van.

Lehetséges az, hogy ez történt?

2020. jún. 29. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Az alkalmazásban, ha bemész a rendelési előzmények közé, ott tudod nyomon követni az infókat, hogy merre jár a csomagod, hol akadt el.

A járványhelyzet miatt semmi különös nincs abban, ha akár 3 hónapig is eltart, hogy megérkezzen a csomagod.

2020. jún. 30. 01:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!