Eladtam a jofogáson egy videókártyát(50.000). Nálam tökéletesen működött. De aki megvette annál az a problémája hogy nem ad képet. És vissza akarja kérni a pénzét. Engem törvény kötelezhet e arra hogy visszadjam neki? Vagy fel tud e jelenteni?
Magánszemélyként nem vagy köteles visszavenni. Természetesen feljelenthet, hogy rossz kártyát adtál el neki. Több mint való lezáródik az ügy, még mielőtt bíróságra kerülne, mert nem fogja tudni egyiketek sem bizonyítani az álláspontját...
Be kell vizsgáltatni a kártyát, hogy mi a baja. Annak alapján lehet továbbmenni pereskedni.
Nekem is volt már ilyen problémám. Tápegységet adtam el (10e Ft-ért) és egy 200e-es videókártyát akart a nem normális meghajtani vele. Amire ugye kellett volna +8pines tápellátás, ami a tápegységen nem volt. És utána csodálkozott hogy lekapcsol a gép.
Itt a vevő volt a hibás, hogy nem olvasta el a leírást, amibe feltüntettem, hogy nincs rajta +8pines csatlakozó. Miután leírtam neki a problémát, többet nem hallottam felőle, pedig ő is jogászokkal meg feljelentéssel fenyegetőzött.
Persze az már más kérdés, hogy te esetleg alapból sz@r videókártyát adtál el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!