Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ablakcsere lemondás, meddig...

Gabesz147 kérdése:

Ablakcsere lemondás, meddig lehet?

Figyelt kérdés

Megrendeltem, felmértek egy régi faablakot, műanyagra lenne csere, de anyagilag közbejött probléma, le szeretném mondani. 3 hete fogadtam el az ajánlatot, kevés előleget is adtam.

(Annak már biztos meszeltek:-).)

#ablakcsere elállás #ablakcsere lemondás
2020. jún. 15. 08:16
 1/3 anonim ***** válasza:
83%
Azt mi honnét tudjuk? Hívd fel őket, ha szerencséd van még nem gyártották le az ablakot, ha igen akkor azt ki kell fizetned.
2020. jún. 15. 09:13
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Egyedi méretben a te kérésedre legyártva?

SEMEDDIG!

2020. jún. 15. 11:04
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, igazából én is erre számítottam. Emailt írtam, felhívtak, (itt előbb kérdeztem), igen, már elindult a gyártás, hamarosan beépítik.

Nem sok erőfeszítésébe került a vállalkozónak meggyőznie:-), kicsit várjunk, vagy szerezzek pénzt, - ez utóbbi történt, be lesz fejezve a munka, közben sikerült szerezni baráti kölcsönt. Nem szívesen kérek, de most inkább, mint a "deficit"...

2020. jún. 16. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!