Gabesz147 kérdése:
Ablakcsere lemondás, meddig lehet?
Figyelt kérdés
Megrendeltem, felmértek egy régi faablakot, műanyagra lenne csere, de anyagilag közbejött probléma, le szeretném mondani. 3 hete fogadtam el az ajánlatot, kevés előleget is adtam.
(Annak már biztos meszeltek:-).)
#ablakcsere elállás #ablakcsere lemondás
2020. jún. 15. 08:16
1/3 anonim válasza:
Azt mi honnét tudjuk? Hívd fel őket, ha szerencséd van még nem gyártották le az ablakot, ha igen akkor azt ki kell fizetned.
2/3 anonim válasza:
Egyedi méretben a te kérésedre legyártva?
SEMEDDIG!
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából én is erre számítottam. Emailt írtam, felhívtak, (itt előbb kérdeztem), igen, már elindult a gyártás, hamarosan beépítik.
Nem sok erőfeszítésébe került a vállalkozónak meggyőznie:-), kicsit várjunk, vagy szerezzek pénzt, - ez utóbbi történt, be lesz fejezve a munka, közben sikerült szerezni baráti kölcsönt. Nem szívesen kérek, de most inkább, mint a "deficit"...
2020. jún. 16. 08:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!