Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen lehetőség van arra,...

Milyen lehetőség van arra, hogy bárminemu postán érkező hivatalos levél, csomag ne a lakcímemre érkezzen?

Figyelt kérdés
Meg akarom változtatni a nevem, de ez apámnak tudom hogy nem tetszene, és az a baj hogy veluk élek. Tudom hogy csúnyán fúrkálna érte. Nem mondanék semmit neki, erröl viszont tartok attól, hogy neadj Isten kapok valahonnan egy váratlan levelet, és a véletlenek összejátszanának(mert ilyenkor mindig összejön) és pont ö szedné ki a levelet, meglátná akkor háborut csinálna. Ezt elkerülvén, valami megoldást szeretnék, hogy semmiféle levelem ne érkezzen, lakcímre, de milyen lehetöségem van arra nézve, hogy máshová kapjam a nekem cimzett leveleket, anélkül hogy állandoan a postást vadásszam, hogy van e valamim.

2020. jún. 13. 15:55
1 2
 11/16 Savlekotő ***** válasza:
65%
Nekem nem drága,de van ahol 500 forintba belerokkannak a családok,sajnos van akinek ez nagy összeg sajnos,főleg havi szinten..
2020. jún. 13. 16:47
 12/16 anonim ***** válasza:
26%
4.955 Ft havonta
2020. jún. 13. 16:59
 13/16 anonim ***** válasza:
24%

Savlekoto!

Ha ez draga és belerokkanna, akkor a nevvaltoztatassal mi lesz? 10e maga a kérvény. Utána iratok csereje....

2020. jún. 13. 19:20
 14/16 Savlekotő ***** válasza:
Nem a kérdezőre írtam,hanem átlagra, hogy ma egy család milyen helyzetben van,semmire jönnek a purdék,minden hitelből van,de egy gombóc fagyi nem jut a gyereknek v 1 csoki négy gyerekre jut és marakodjanak rajta,és fröcsögnek arra aki normálisan tervezve él betartva a sorrendeket..
2020. jún. 13. 19:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Látom, össze álltok a semmin. Nem dohányzom, ez meglepö de egy ilyen családban élek. A postafiók mint opció jó, illetve jó lenne, ha nem lenne drága. 5000 Ft a semmire. Persze nem semmi, mert egy postai szolgáltás. Viszont nem szeretném rá kiadni. Talán megprobálom, tesóékhoz levelezési cimre kérni a leveleket. Mindent. Csak nagyon toppon kell lennem ahoz, hogy minden hivatal, bank-miegymás ami hirtelen nem jut eszembe, ne felejtsem ki. Sajnos ez van. Nem vagyok kisgyerek, nem is tartok apámtól, de olyan tüskés ember. És megbotlik egy köben már mondja. Nem akarok még ezzel is egy indokot adni neki.
2020. jún. 13. 19:40
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Nehez lesz kifelejteni, ugyanis minden ilyen hivatalos helyen át kell íratni a nevedet. Ha eddig Kalányos Zoltan neven futott a banszamlad, akkor úgyis be kell menned átíratni Szabó Zoltanra, akkor pedig a címét is megváltoztathatod. De még mind8g amondó vagyok, értelmesebb dolog lenne apaddal beszelni, mert ha valahogy rájön,hogy hazudozol, nagyobb balhé lesz
2020. jún. 13. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!