Ebay, Aliexpress vásárlásnál tudják tartani a szállítási határidőt a kínaiak?
Figyelt kérdés
Rendelt mostanában valaki Kínából? Megérkeznek a termékek 4-6 hét alatt, vagy vannak késések?2020. jún. 12. 17:44
1/5 anonim válasza:
Attól függ hogyan szállítják. Légipostával jellemzően 3-5 hét, vasúton\közúton 8 hét.
2/5 Shai-Hulud válasza:
Vannak késések, nekem most több rendelésem is kb. egy hónapot késik :-(
3/5 anonim válasza:
Nekem simán.
Pl. most bő egy hétre érkezik az utolsó rendelésem, már az országban van
4/5 A kérdező kommentje:
Utsó! Az kizárt. Járvány előtt is leghamarabb 2 hét körül ért ide, de 3-4 hét volt az átlag. Most a kínaiak 3-9 hetes intervallumot adnak meg többnyire.
Ebay-ről és Aiexpress-ről van szó, nem az EU raktáros egyéb üzletekről.
2020. jún. 14. 10:34
5/5 anonim válasza:
Nem tudjak tartani a 4-6hetet, atlagban 60nap a virus miatt. De van amit kb 3honapja rendeltem meg es meg semmi. De legalabb a penzt vissza adjak 😁 igy ha meg jon ingyen lesz 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!