Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van 1 millió ft-om befektetni,...

Van 1 millió ft-om befektetni, amiből hamar szeretnék elérni 10 milliót. Mennyire lehetséges?

Figyelt kérdés

Diák vagyok, orvosin tanulok, szóval nincs lehetőségem se dolgozni, se további megtakarításra szert tenni. Passzíválnom kell fél évet sajnos, így lesz kb 8 hónapom dolgozni családi cégben, havi 300 körül teszek félre, így lesz kb 2 millióm.

Jelenlegi megtakarításom 2,5 milló, amiből 1-et kockáztatnék.

Ha el is bukom, fél év mulva kb 3,5 millióm lenne.

10 milliót szeretnék elérni 1 millióból mondjuk 1 év alatt?

Tőzsdén gondolkodtam, elkezdeném tanulni, majd nagy tőkeáttéttel nekiesni, hátha szerencsém lesz.

Őrült ötlet? Milyen lehetőségeim vannak még? Szerencsejátékba nem invesztálnám, és lassú, alacsony hozamú dolgokba se.

2020. jún. 9. 16:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"Amugy a portfoloiom 50szazalek plusszba van most,"

Milyen portfólióról beszélsz?

"A portfólió (eredeti írásmóddal portfolio) szűkebb értelemben különféle értékpapírok összessége, amelyeket egy befektető egy adott időpontban birtokol... A portfólió ... többféle vagyonelemet tartalmazó eszközök összessége."

A portfóliót soha nem egy valamibe betett pénzre használják, hanem a pénzügyi eszközök összességére: pl. ha van ingatlan, arany, részvény - ezek összessége. Ha egy valamiben van a pénz, az nem portfolio.

" a tied hogy all?"

Köszöni, jól van :-)

2020. jún. 9. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Azt írtad, a szerencsejáték nem megfelelő számodra, de mégis ilyen hatalmas tőkeáttételekkel szeretnél tőzsdézni, mondván "hátha bejön". Tehát ez is ugyanúgy szerencsejáték, nincs benne(d) logika.
2020. jún. 9. 18:31
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
remélem csak sima háziorvos leszel és nem pedig műtős.
2020. jún. 9. 19:31
 14/16 anonim ***** válasza:
11%
Én litecoint vennék. Ha a bitcoin dominancia csökkenni fog akkor várható egy altcoin szezon, a pénz átvándorol majd az altokba. Az én véleményem szerint ez a tízszeres hozam sem kizárható ha ez megtörténik. Jelenleg egy litecoin értéke 14 ezer forint.
2020. jún. 9. 19:46
 15/16 anonim ***** válasza:
Veszel egy ledörrent furgont, illegális éjjeli alkoholházhozszállításból pár hónap alatt megvagy. Csak győzzed felvásárolni a jó házit azoktól, akik nem is csinálják már!
2020. jún. 10. 10:33
 16/16 anonim ***** válasza:

Figyu, te Muscullus Gluteus Maximus Medius at Minimum, röviden: segg.

Hallottál egy érdekes szót és azt hiszed másik 100 millió nem?

A tőkeáttétel egyszerűen szólva hitelből való befektetést jelent.

De felhívtam Soros Gyurit is, felettébb érdeklődők a módszered iránt!

Napi 2000 milliárd dollár pörög a pénzpiacon, század százalékokért.

Mondjuk az évi 5-10 lehet.

És jössz te, amatőr, pénz nélkül az 1000%-ra?

Persze, példa és kivétel mindig van.

2020. aug. 10. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!