Van 1 millió ft-om befektetni, amiből hamar szeretnék elérni 10 milliót. Mennyire lehetséges?
Diák vagyok, orvosin tanulok, szóval nincs lehetőségem se dolgozni, se további megtakarításra szert tenni. Passzíválnom kell fél évet sajnos, így lesz kb 8 hónapom dolgozni családi cégben, havi 300 körül teszek félre, így lesz kb 2 millióm.
Jelenlegi megtakarításom 2,5 milló, amiből 1-et kockáztatnék.
Ha el is bukom, fél év mulva kb 3,5 millióm lenne.
10 milliót szeretnék elérni 1 millióból mondjuk 1 év alatt?
Tőzsdén gondolkodtam, elkezdeném tanulni, majd nagy tőkeáttéttel nekiesni, hátha szerencsém lesz.
Őrült ötlet? Milyen lehetőségeim vannak még? Szerencsejátékba nem invesztálnám, és lassú, alacsony hozamú dolgokba se.
"Amugy a portfoloiom 50szazalek plusszba van most,"
Milyen portfólióról beszélsz?
"A portfólió (eredeti írásmóddal portfolio) szűkebb értelemben különféle értékpapírok összessége, amelyeket egy befektető egy adott időpontban birtokol... A portfólió ... többféle vagyonelemet tartalmazó eszközök összessége."
A portfóliót soha nem egy valamibe betett pénzre használják, hanem a pénzügyi eszközök összességére: pl. ha van ingatlan, arany, részvény - ezek összessége. Ha egy valamiben van a pénz, az nem portfolio.
" a tied hogy all?"
Köszöni, jól van :-)
Figyu, te Muscullus Gluteus Maximus Medius at Minimum, röviden: segg.
Hallottál egy érdekes szót és azt hiszed másik 100 millió nem?
A tőkeáttétel egyszerűen szólva hitelből való befektetést jelent.
De felhívtam Soros Gyurit is, felettébb érdeklődők a módszered iránt!
Napi 2000 milliárd dollár pörög a pénzpiacon, század százalékokért.
Mondjuk az évi 5-10 lehet.
És jössz te, amatőr, pénz nélkül az 1000%-ra?
Persze, példa és kivétel mindig van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!