Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb "eladós" oldal?

HI_IM_GHOST kérdése:

Melyik a legjobb "eladós" oldal?

Figyelt kérdés

Melyik a legjobb "eladós" oldal? Facebook Marketplace, Vatera, Jófogás stb.

Melyik oldalon mit érdemes eladni? Esetleg valami alternatív oldal?

2020. jún. 8. 20:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem küldeném utánvéttel senkinek a csomagot, ahogy fentebb is írtam. Önmagában is drága a posta, ez még plusz megdrágítja, nem kicsit. Így én végig védve vagyok az adás-vétel alatt.
2020. júl. 8. 00:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

9,10 - akkor most remélem, megtanultad, hogy utánvéttel nem küldünk csomagot, illetve ha a vevő ragaszkodik hozzá, akkor utalja el előre a postaköltséget és akkor már megteheti, hogy nem veszi át - az Ő pénze, Ő bánja :-)

Amúgy a Vaterán ezt is lehet(ne) értékelni a vevőnél egy negatívval és akkor már az eladók is látnák, ki a megbízhatatlan.

No ezért nem árulok értékelés nélküli oldalakon - mert nekem ez az idegeskedés, átverés nem ér annyit...

2020. júl. 8. 09:54
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
A vaterán sokezer eladás után még soha nem merült fel az utánvét, viszont ott az ember a vevő értékeléseivel csak azután szembesül, hogy már leütötte a terméket, szóval nem igazán tudunk eladóként válogatni a vevők között. Mondjuk én ott sem problémázok, x napot várok, ha addig fizet, oké, ha nem, akkor megy a negatív. Ilyen szempontból édesmindegy, hogy milyen értékelései vannak.
2020. júl. 8. 10:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"A vaterán sokezer eladás után még soha nem merült fel az utánvét,"

- ott is vannak olyan eladók, akik hajlandóak postázni utánvéáttel - bár az igaz, hogy kevesen.

" viszont ott az ember a vevő értékeléseivel csak azután szembesül, hogy már leütötte a terméket, szóval nem igazán tudunk eladóként válogatni a vevők között."

Nem ezt írtam. Azt írtam, hogy az értékelésnél lehet jelezni, ha a vevő megbízhatatlan. Márpedig ha az értékeléseiből kiderül, hogy nem megbízható, akkor minden további nélkül el lehet kérni előre a termék árát is. Nem azt írtam, hogy válogathatunk :-)

De így már az ember jobban tudja, kivel áll szemben, nem tölti feleslegesen az idejét, pénzét.

2020. júl. 8. 11:11
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

De épp ez az, hogy nem válogathatunk. Van fent folyamatosan 300 termékem, mind fix áron. Ha leüti egy vevő,aki tele van negatívval, de persze nem annyira, hogy már elve korlátozva legyen, az ellen nem véd semmi. Persze, értékelheted, de ettől még bosszúság és a terméket lehet újrahirdetni. Mert azt a 3 napot a jelentkezésre, meg a maximum 1 hetet fizetésre mindenkinek megadom.

Az meg nálam alap, hogy előre kérem az utalást, cserébe mindig aznap postázok is. Igazából a vaterán a vevők válogathatják csak meg, hogy kitől vásárolnak.

2020. júl. 8. 12:23
 16/17 anonim válasza:
79%
Én személy szerint nem preferálom az FB-ot erre a célra, maradjon inkább kommunikációs csatorna, az eladást hagyjuk professzionálisan eladó oldalakra. (Ez személyes vélemény, saját tapasztalat és benyomás alapján)
2022. márc. 27. 13:27
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Profi eladó vagyok a vaterán már sok éve, de ahogy bejött a jutalékfizetés, a Jófogásra és később fb-ra is áttettem a cuccokat. Mára fb-on megy el a legtöbb termékem ráadásul nem kell érte fizetnem semmit, szóval én örülök neki.
2022. márc. 27. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!