A kínai netes rendelős oldalak közül melyik a legmegízhatóbb? Ebay, ali, bangood, stb?
egyedül az ebay-al van tapasztalatom, ott elég jól működik a garancia és a refund, ha nem stimmel vmi, viszont azt látom, h negyed áron van X (ugyanaz a) termék pl a bangood-on és kb 20-40%-al olcsóbbal az aliexpressen.
E két utóbbinál is működik normálisan a customer service, ha gond van vagy felejtős?
kinek mi a tapasztalata?
banggood
de alap esetben, ha az oldal nem fogadja el a disputeot, akkor ott a paypal buyer's protection, mert ugye kínai random eladóknak nem adjuk meg a bankkártya adatainkat
5: Amikor megadod a bankkártya adataidat a banggood vagy más megbízható oldalon, akkor nem azzal az eladóval osztod meg azokat. Hozzájuk nem jut el az adat. A kártyatársasághoz megy el és ott "ellenőrzik", hogy megegyeznek-e, valósak-e az adatok.
Természetesen ez nem az átverő oldalakra igaz, hanem a normálisakra (banggood, gearbest, ali és társaik)
6, a bangood saját maga is kezeli a kártyaadatokat, ha a kártyád elmented ugyanúgy, mint az amazon.
Majd, ha annyi ideje lesz bangood, mint amazon, akkor rájuk meggondolom, addig paypal és az sem kötöm össze a bangooddal
hát a paypalban már csalódtam nem is egyszer. vszínű csak úgy érdemes náluk lenni, ha tlénylegesen onnan utalom a pénztt. de amikor közvetlen kártyával fizetek az oldalon (de a paypalon keresztül), akkor képtelenek visszakeresni még a tranzakciót is. volt 2 ilyen esetem, és közölték, hogy mert csak "vendég" voltam, így nem tudják.
na jó, akkor meglátjuk ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!