Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen vállalkozások létezését...

Milyen vállalkozások létezését tartjátok hihetetlennek?

Figyelt kérdés

Tudjátok az olyanokról beszélek amikre ránéztek és az első gondolatotok az, hogy "Erre van kereslet?" vagy "Ezért valaki pénzt adna?"

Nálam tipikusan ilyen például a ruhaárulás aluljáróban/annak bejáratánál, a vasedényboltok, fürdőszoba szalonok, ingatlan közvetítők vagy cipőjavítók.

Nem azt mondom, hogy ezeknek a dolgoknak nincs létjogosultságuk csak nem értem, hogy mért éri meg ezekre külön szaküzletet fenntartani.

2020. máj. 29. 17:14
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%

10. Haha. De hulye pelda szoval akkor itt egy hasonlo hulye ellenpelda Pl. Multimilliomos ismerosom ment Budarol Pestre segiteni a baratjanak eladni a lakast, aki nem elt mar az orszagban.

Vannak emberek akik nem genyok es segitenek egymasnak.

A szomszedom se halna bele, foleg hogy nyugdijasok.

De egyenkent meg nekem irrealis egy 50 millios lakasnal 1-2 milla sikerdijat adni az ingatlanosnak, hogy felrakta a hirdetest a netre.

A legtobb amugy is xarul van befotozva.

A hirdetes is gagyi.

Persze en nyugati szemmel nezem az ingatlanhirdeteseket, itt egy kicsit masabb a minoseg. Na meg a berloket teljesen atvilagitjak az ingatlanosok hogy tuti megbizhatoak es tudnak fizetni.

Teloba bunkok sokan magyar ingatlanosok.

Kiadasnal is fax volt, akit hozott lakok nem akartak szerzodest irni, de megmondtuk nekik csakis szerzodessel kiado a lakas.

Igy is hanarabb elmentek, mocskosak voltak: festeni kellett utanuk es kidobni a furdetlen osszeizzadt matracot. Eltuntettek par dolgot.

Na meg ugy jott oda az ingatlanos, hogy laza vagyok szetesek - mondtam anyumnak ezt en is meg tudom csinalni a faxnak ad neki 140000-et erre?

Most sajat hirdetes utan a berlok adjak kezrol kezre ajanlas alapjan a lakast.

Lehet hirdetni az ingatlan.comon is maganszemelykent. Nem kell hozza diploma. 🤣🤣🤣

2020. máj. 31. 02:12
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Magasnyomású tisztító bérlés. De úgy, hogy az ország másik végéről is kihozzák. Nem tudom, kinek éri az meg. :D

/Facebook-on láttam a hírdetést/

2020. máj. 31. 14:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!