Hogyan kérhetem vissza a pénzemet Wish-en?
Figyelt kérdés
Nyomon követés alapján a csomagomat visszaküldték az eredeti szállítási címre,de az ügyfélszolgálatnál sehogy sem tudom visszakérni a pénzemet. Már 2 határidő lejáratát is megvártam,de csak annyit ír, hogy: "Sok más online kereskedőhöz hasonlóan különböző, az irányításunkon kívül álló logisztikai problémák miatt nálunk is előfordulnak késések. Mindent megteszünk,hogy felgyorsítsuk a kiszállítást és köszönjük,hogy addig is türelmes vagy."
Ezek után hol tudnám visszakérni a pénzemet,ha tudom hogy úgysem kapom meg a terméket?
2020. máj. 29. 16:03
1/1 anonim válasza:
Az enyém jelenleg pekingben rostokol 2 hónapja és a pénzemet se hajlandóak vissza utalni,mellesleg 5 napja várok válaszra tőlük,mivel ismét hibás terméket kaptam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!