Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szép kártyával kerékpár boltban?

Szép kártyával kerékpár boltban?

Figyelt kérdés

Több kerékpár bolt oldalán is olvasom, hogy lehet szép kártyával fizetni. Kérdés az, kerékpárt lehet csak, egyben, vagy alkatrészre is költhető...?

Nekem inkább utóbbi kellene, mivel a mai bringák felszereltsége, háát nem is tudom... Persze, boltba járósnak jó mind, de komolyabb felhasználásra a 200 ezer forint alattiak alkalmatlanok(nak tűnnek)...

Teszem azt, legolcsóbb dirt bike, Kellys Whip 10, se terepre, se utcai felhasználásra nem jó, de cserébe 200 ezer forint.

Ellenben, 50-60 ezer forintot egy Csepel női cruiser-ért még reálisnak tartok.

2020. máj. 29. 08:01
 1/9 belapus ***** válasza:
100%

Azt gondolom, ha ugyanezt a kérdést az adott boltnak teszed fel az elérhetőségük valamelyikén, pontosabb választ kaphatsz.

Most nem néztem utána, de úgy rémlik, sporteszközök szerepelnek a leírásban, ezért úgy vélem, alkatrészt nem biztos, hogy vásárolhatsz SZÉP kártyával.

2020. máj. 29. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
En pl. ismerek ilyen boltot, ahol elfogadnak SZEP-kartyat, de kizarolag teljes kerekparra. Gyanitom a tobbi sem mukodik maskepp.
2020. máj. 29. 08:20
 3/9 A kérdező kommentje:
Hát még ha érnének annyit, amennyit... de nem. Noname agyak, noname középtengely, noname hajtás és lánc, Kenda gumik, "duplafalú" felni, ami gondolom XC használat során szépen elkezdene hullámzani, meg ilyenek. Tourney váltó, jobb esetben hidrós fék, de inkább V vagy mechanikus tárcsafék...
2020. máj. 29. 11:02
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Múlt hónapban vittem el a biciklimet egy közeli biciklibolt/szervízbe. Ezer éve nem használtam, kerékcsere, egy-két apróságot megcsináltak rajta, amolyan éves szervíz. Szó nélkül elfogadták a szép kártyát.
2020. máj. 29. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:
És akkor mi a helyzet, ha mondjuk alkatrészeket összeválogatok, és összeszerelést is kérek? Akkor már komplettet kapok végülis.
2020. máj. 30. 20:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg az adott üzletet. 4-es voltam, ahol én jártam, mindenre elfogadják, míg más meg olyan boltot ismer, ahol csak komplett biciklire. Felesleges itt találgatni.
2020. máj. 31. 11:55
 7/9 A kérdező kommentje:
#6 melyik üzlet volt az, ha szabad kérdeznem? Köszönöm.
2020. máj. 31. 13:55
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Budapest 11. kerület, Etele út, nagyjából fél úton a Bikás park és a Kelenföldi pályaudvar között. A honlapjuk perpill nem működik.
2020. máj. 31. 13:59
 9/9 anonim válasza:
XV. kerületi bringabolt/szervizben kerékpáros nadrágot, mezt és kesztyűt vettem SZÉP kártyával - itt fura módon 20.000 Ft felett fogadták csak el, XIII. kerületi bringaboltban műhelypumpát vettem SZÉP kártyáról, jóval 20E alatt, kérdés nélkül elfogadták
2020. jún. 11. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!