Végrehajtást elrendelőnek irt halasztási kérvényt mindenképpen ajánlva kell feladni vagy lehet sima levélben is?
Ne haragudj kérdező, de jogvégzett emberként is azt gondolom, hogy kicsit pikírt a stílusod.
Egyébként okos, előrelátó, értelmes ember ilyen horderejű ügyben nem f..szarágiskodik 3-400 forinton, amennyibe egy térti/ajánlott kerül, de ahogy kívánod.
Én és a neked normálisan előttem vàlaszolók is jószándékú, értelmes tanácsot adtak, de te vagy a főnök, te döntesz.
Ha már VH van, ott azért érték is van, nem kicsi, de ahogy őfelségének tetszik.
A hatályos jogrend nem írja elő a kötelező feladàsi módot, ergo vàlaszthatod a sima feladást is.
Csak tudd: a bizonyítási teher viszont a tiéd, hogy feladtad és az erről tett nyilatkozatod egy nagy zérót fog érni a későbbiekben, amennyiben erre szükség lesz.
Meg tudsz spórolni 3-400 forintot és kb 50% az esélyed, hogy nem kerül elő a jogvita, hogy volt-e levél vagy nem volt (az 50% tudod pont a vagy igen, vagy nem).
Ha neked ez a kockázat megér 2 gombóc fagyi árát valószínűleg milliós ügyben, akkor good luck, tegyed :D
A valószínűleg magyar szó FELTÉTELEZÉST jelent.
Igazad van, ahogyan nekem is, mert èpp ebben az értelmében használtam.
Veled ellentétben valóban tanultam azt is :D de itt te kértél segítséget, szívesen!
...és igen: ne felejtsd el a VH költségeket is beleszámítani.
Jól sejtem, hogy te vagy a tépázott idegű inkasszós számlás úriember tegnapról? :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!