Szabadúszó munkáknál mennyire okozhat gondot az,hogy határon túli vagyok?
Figyelt kérdés
Gondolok itt olyan szabadúszó munkákra,amelyek Magyarország területén vannak meghirdetve. Magyar ajkú,magyar nemzetiségű,Erdélyi lány vagyok,sajnos mint sok sorstársam,én is elvesztettem a munkámat ideiglenesen,és a Romániai rendelkezések miatt még jó darabig nem állhatok munkába. Más munkát sajnos nem tudok keresni míg nem jár le a vírus,hiszen ami beindult és működik jelenleg is ,azoknál az iparágaknál fullba van a munkaerő,nagyon kevés az állás lehetőség és rengeteg a munkanélküli ember aki pályázik rá. Nem gondoltam hogy most ez egy az egyben kiváltja az igazi munkámat(ami vendéglátás) csak egy kis zsebpénzt szeretnék ami kiegészíti a spórolt pénzem. Sajnos nem beszélek annyira folyékonyan románul hogy ezt ezen a nyelven végezhessem. Mennyire jelenthet gondot ez? Kérlek titeket had ne kapjak bántást amiért Erdélyiként Magyar lehetőségekre pályázok,hiszem hogy ebben az időszakban nincs helye a gyűlöletnek,határ ide vagy oda :) Előre is köszönöm,20 /L2020. máj. 17. 19:21
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!