Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Kinek milyen tapasztalata van...

Kinek milyen tapasztalata van a Bonami webáruházzal kapcsolatban? Mennyire megbízható, Milyen minőségű a termékei? Mennyire gyors? Stb.

Figyelt kérdés
2020. máj. 5. 11:25
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen pozitív. 2x rendeltem tőlük, gyorsak, 3 napon belül meg is jött amit kértem postával. A termékeik jó minőségűek, nem a legolcsóbbak, de néha meg engedheti magának az ember szerintem, hogy onnan vásárol.
2021. ápr. 16. 20:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ma érkezett meg a 2 rendelt termékem. Április 12-én rendeltem, de valamelyik nem volt készleten, így a kiszállítás május 31-június 3 között volt várható. Meglepetés volt, hogy meg is érkeztek. Nem olcsók, egy egész lakást biztos nem onnan rendelnék meg. Bútorokat én nem mernék kipróbálás nélkül venni, főleg nem ennyiért, de van néhány nagyon különleges kiegészítőjük, amit néha megengedhet magának az ember.
2021. máj. 11. 20:12
 3/7 anonim válasza:
100%
A Bonaminál Güral Porselen aluminium edénynek üveg fedővel az eredeti ára 50 000 Ft volt. De most karácsony után (2023.01.04) akciós, 50%-os áron, azaz 25 000 Ft meg lehet venni. Megnéztem a gyártó (Güral Porselen) weboldalát, ott ugyanez az edény 8600 Ft-ért megvásárolható. Ennyit a Bonami árképzéséről. Bármennyire jó minőségű, amit árul, ennyiért nem éri meg megvenni.
2023. jan. 4. 12:18
 4/7 anonim válasza:
100%
Ha vissza kell küldeni terméket, akkor problémás a visszafizetés, a termék vissza érkezéséhez képest 14 napon belül kellene hogy vissza utalják a pénzt, nem történt meg...
2023. febr. 15. 15:47
 5/7 anonim válasza:
100%
Én éppen várom, hogy visszautalják annak a terméknek az árát, amit dec.7-én küldtem vissza. Semmi. Szóval ez a része tényleg problémás, egyébként szép termékeket árulnak.
2023. dec. 22. 11:45
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én múlt héten még karácsony előtt rendeltem tőlük egy terméket. Azonban a képen másként nézett ki, így visszavittem az üzletbe, gond nélkül vissza is vették, azzal nincs probléma. Pénzvisszafizetést kértem. Elmondták, hogy 14 napon belül várható az utalás. December 20-án jött e-mail, hogy a raktárukba beérkezett a visszaküldött áru, elkezdték feldolgozni, illetve amint ez megtörtént visszautalják a pénzt. Dec. 27-én írtak újra, hogy szükségük van a bankszámlaszámomra az utaláshoz, ezt ugyan én megadtam, a leadáskor a kitöltött reklamációs űrlapon feltüntettem, de betudom annak, hogy nem szépen írok, nem tudták kiolvasni. Ma írtak, hogy elvileg 5 munkanapon belül érkezhet vissza legkésőbb a pénz.

Én csak most küldtem vissza náluk először terméket, mindezek alapján sajnos tényleg "kicsit" körülményes a folyamat. Mindenesetre reménykedem. Írok majd, hogy megkaptam-e végül.

1. válaszadó voltam.

2023. dec. 28. 20:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Előző válaszoló vagyok.

Visszakaptam kedden a teljes árat.

jan. 4. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!