Kinek milyen tapasztalata van a Bonami webáruházzal kapcsolatban? Mennyire megbízható, Milyen minőségű a termékei? Mennyire gyors? Stb.
Én múlt héten még karácsony előtt rendeltem tőlük egy terméket. Azonban a képen másként nézett ki, így visszavittem az üzletbe, gond nélkül vissza is vették, azzal nincs probléma. Pénzvisszafizetést kértem. Elmondták, hogy 14 napon belül várható az utalás. December 20-án jött e-mail, hogy a raktárukba beérkezett a visszaküldött áru, elkezdték feldolgozni, illetve amint ez megtörtént visszautalják a pénzt. Dec. 27-én írtak újra, hogy szükségük van a bankszámlaszámomra az utaláshoz, ezt ugyan én megadtam, a leadáskor a kitöltött reklamációs űrlapon feltüntettem, de betudom annak, hogy nem szépen írok, nem tudták kiolvasni. Ma írtak, hogy elvileg 5 munkanapon belül érkezhet vissza legkésőbb a pénz.
Én csak most küldtem vissza náluk először terméket, mindezek alapján sajnos tényleg "kicsit" körülményes a folyamat. Mindenesetre reménykedem. Írok majd, hogy megkaptam-e végül.
1. válaszadó voltam.
Előző válaszoló vagyok.
Visszakaptam kedden a teljes árat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!