Ha pénzváltóban eurót veszek van esélye, hogy régi euró bankjegyet kapok?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy érvényes, de adhatnak nekem régit, vagy ott már csak az újakat adják ki, segítve ezzel a bankjegycserét?2020. máj. 4. 15:02
1/4 anonim válasza:
Nem foglalkoznak ilyesmivel. Azt adják ki, ami van nekik, ők pénzt váltanak, nem a külföldi jegybankot segítik "bankjegycserével"
2/4 anonim válasza:
Nem tudom, milyen régi euróról beszélsz, ugyanis NINCS kivonva semelyik euró, mindegyik érvényben van (csak pl. 20-asból kétféle), így nincs semmiféle bankjegycsere sem.
3/4 A kérdező kommentje:
A régi sorozatról beszélek, az új az europé sorozat és igen, tudom, hogy érvényben van, de fokozatosan cserélik le.
2020. máj. 4. 17:55
4/4 anonim válasza:
NEM CSERÉLIK LE! Akkor beszélhetünk cseréről, ha kibocsátanak új bankjegyeket és a régieket bevonják. NINCS BEVONVA euró, de még kijelölve sincs egy dátum sem, amikor bevonják majd - párhuzamosan érvényes mind a 2 féle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!