Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tablet feladás postán utánvétt...

Tablet feladás postán utánvéttel. De mennyiért?

Figyelt kérdés
Egy tabletet akarok feladni a táskajaval postán utánvétes fizetéssel. Ellenben akárhány kalkulátort néztem, mind más összeget hízott ki. Múltkor egy pulcsit adtam fel ugyanígy aminek szinte súlya sem volt és majdnem 3000ft volt az utánvét. Akkor egy tabletnel mennyi lehet? Fontos lenne, de képtelen vagyok már a sok kalkulátor közt kiigazodni. Ja, belföldre lesz feladva.
2020. máj. 3. 08:58
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
14:33! Pedig hidd csak el. Kérdezte a postás nő, hogy mennyit fog majd nekem fizetni a vevő, hogy mit írjon a papírra, mondtsm, hogy 2000ft-ot,aztan azt kérdezte, hogy a postaköltséget ki állja én vagy a vevő? Mondtam, hogy a vevő, bediktaltam a vevő adatait és ennyi volt.
2020. máj. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!