22 évesen sprórolás, vagy élet? Szemszögeket szeretnék látni.
22 éves srác vagyok. Szüleimmel élek.
Eddig 2 tesómmal voltam egy szobában ám most rendeződtek a dolgok és így lett egy külön szobám.
Élhető, eddig anyumé volt, de a házhoz épült neki egy új. Szeretném kiélni magam és felújítani, amit ha kiszámolok durván 800.000 Ft de minden nap nagyon jól aludnék benne, ami eddig hiányzott az életemből.
Vagy hagyom a fenébe és veszek egy jobb motort ebből a pénzből és élem az életem. (autóm van)
Vagy pedig marad minden a régi egy normális saját szobával és a pénzt elteszem, hogy 3-4 ev mulva elköltözhessek.
Ha most felújítom a szobám es kinullázom magam, akkor 3-4 év múlva szintén tudnék költözni, csak kevesebb önerővel.
Ti mit javasoltok?
Ez a felújítás majdnem 2,5 havi fizetésösszeg kiesését jelentené.
Ti hogyan gondolkodtok és mit látnátok jónak?
Motor szerintem teljesen felesleges.
Próbálj meg egy saját házat szerezni és ott egy saját életteret kialakítani.
Nem vennék motort, ha van autód, minek?
Felújítást sem, max. ha bútort kell venni. Az rendben van, ha olyat tudsz venni, amit költözésnél vihetsz magaddal.
Saját tapasztalat: 32 éves koromig a szüleimmel éltem, addig gyűjtögettem saját lakásra. Spóroltam, félre tettem és bár azért nem zárkóztam be, de sok dologról lemondtam, mert drágának tartottam.
Most itt vagyok 37 évesen, saját lakásban, jó munkával és jó fizetéssel és azon kapom magam, hogy bárcsak jobban kiéltem volna magam húszonévesen, mikor még volt időm, minden hétvégére akadt társaság és nem kötött semmi. Ahhoz képest ma tök unalmas az életem.
Szóval: inkább éld ki magad, az élet rövid, de a második fele a szarabbik.
22 évesen én már két éve elköltöztem otthonról. Tudom, hogy mostanában más a divat, de ez a kérdés olyan, mintha egy 16 éves kölyök kérdezné...
Szóval, h nem legyek off: költözz el mielőbb és kezdj saját életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!