Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Járvány miatt, a munkaügyi...

Járvány miatt, a munkaügyi központba, csak emailben lehet jelentkezni rég megadott időpontra?

Figyelt kérdés

Útóljára január végén voltam, a munkaügyi központba pecsételni kis könyvet. Akkor kaptam következő időpontot, április 28-ra kell majd legközelebb megjelenjek és pecsételni a kis könyvet. Közben jött a korona vírus járvány, ami miatt mindenhol korlátozások vannak. Jövő hét kedden, április 28-ra kéne megjelenjek. Ez miatt, nem tudtam a munkaügyi is korlátozások vannak vagy rendes nyitva tartás van. Többször próbáltam telefonon elérni őket és nem sikerült. Ezért szerdán írtam neki e-mailt, most járvány korlátozások miatt mi helyzet náluk. Ma kaptam meg az e-mail tőlük. Azt írják hogy: járvány miatt nem lehet személyesen megjelenni központba. Csak online lehet jelentkezni: elektronikus kapcsolattartást vállalt vagy e-mailben meg adott adataiddal elküldött a munkaügyiben. Az lenne kérdésem: Vannak itt akik szintén áprilisi időpontra kellet volna menniük a munkaügyiben. Nektek is onlineban e-mailben megadott adatok elküldésével kellet jelentkezni? Ha igen akkor elektronikus kapcsolattartás vagy e-mailben jelentkeztetek? Így online e-mailben el is fogadták a jelentkezést? Akkor meg is kaptátok a következő időpontot, mikor kell megjelenjetek?

Elektronikus kapcsolattartást vagy e-mailben elküldött adatokkal érdemes jelentkezni? Előre nagyon megköszönném a válaszokat. Mert napok óta aggódok, nehogy kitöröljenek a rendszerből.

2020. ápr. 24. 13:09
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem e-mailen ird meg ezt.

Majd szolj ha sikerrel jartal.

2020. ápr. 25. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!