Most akkor lesz 400 Ft-os euró vagy nem?
Azt írták itt sokan, hogy a közeljövőben a 400 Ft-ot is elérheti majd az euró árfolyama, de egyelőre csak annyit vettem észre a nagy inflációból, hogy amit buktam a forint romlásán, az vissza is jött kb. a tankolásaim alkalmával a benzin ár zuhanása miatt.
Mikorra várható a nagy infláció?
Nem mondtam egy szóval sem, hogy van összefüggés a forint gyengülése és a benzin árak között.
Csak jajveszékeltek itt sokan, hogy jön a hiperinfláció és elinflálódik a megtakarításunk, de a forint gyengülését és pl. a benzin ár csökkenéséből adódó megtakarítást összeadva kb. ugyanott vagyok, mintha nem történt volna semmi.
#4 ez a kérdésem, hogy az mikor lesz.
Mert jelenleg nem úgy látom, mintha száguldanánk a 400 Ft-os euró felé.
2021-2022. 2023-ban pedig nagy eséllyel megszűnik az euró.
de ez csak egy valószínűség, kristálygömbje senkinek nincs
"2021-2022. 2023-ban pedig nagy eséllyel megszűnik az euró.
de ez csak egy valószínűség, kristálygömbje senkinek nincs"
Pedig nagy úgy tűnik, hogy neked van :D
Kérdező, Te most komolyan azt várod el, hogy megmondjuk Neked, mikor lesz 400 ft az euró? Ha ezt így meg lehetne mondani, akkor tele lenne a világ gazdag emberekkel :-)
Én anno 312-nél vettem az eurót, na akkor sejtettem, hogy ez innentől csak feljebb mehet. Decemberben 332 volt és aligha hiszem, hogy sok ember fogadott volna rá, hogy 2-3 hónap alatt közel 30 ft-al drágul az euró.
Szóval nem, nem tudjuk megmondani, mikor lesz annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!