Időpont a munkaügyibe?
Figyelt kérdés
27-én. kell vissza mennem de a vírus miatt nem szeretnék kockáztatni. Baj ha nem megyek be? Nem tudom mit csináljak.2020. ápr. 21. 22:07
1/6 anonim válasza:
kiskönyves jelentkezésre kell menned? nekem msot csütörtökön kéne de nem tudom hogy működik most, ki van téve egy hirdetmény nálunk a kapura hogy ügyeket csak telefonon meg online intéznek, de rokonom látta nyitva a kaput és állni embereket a bejárat előtt ugyanúgy mint ezelőtt szóval nem tudom hogy a pecsételtetés minek számít
2/6 A kérdező kommentje:
Igen arra gondolok, mondjuk jó lenne ha esetleg új időpontot adnának amíg enyhül ez az egész, vagy tényleg így online lehetne intézni. Próbáltam kicsit informálodni de még nem találtam ez ügyben semmit hogy most ez hogy zajlik.
2020. ápr. 21. 22:24
3/6 anonim válasza:
Hívd fel őket, hogy mit kell csinálni.
4/6 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy telefonon keresztül adnak időpontot.
Tehát, ha 27-én kell visszamenned, előtte valamelyik nap telefonálsz, és megmondják, hogy 27-én, hány órára legyél ott. Így próbálják mérsékelni, hogy egyszerre több ember várjon.
Egyébként baj, ha nem mész be, mert akkor kiraknak a rendszerből. (Engem már kétszer is kitettek az elmúlt évek folyamán.)
5/6 anonim válasza:
na felhívtam őket, itt a válasz legalul, telefonon kell jelentkezni az adott napon https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
6/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)
2020. ápr. 22. 15:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!