Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen könyvekkel kezdjek, ha...

Milyen könyvekkel kezdjek, ha szeretnék személyes befektetést tanulni?

Figyelt kérdés

Bocsánat, nem tudom magyarul a szakszavakat, mert most angolul kezdtem el olvasgatni ezzel kapcsolatban, de az összes könyv, amit eddig elolvastam, mind Amerika centrikus és hát az elmélet az még oké, de a kivitelezés azért nem ugyanaz itthon.

Tud valaki könyveket, amik esetleg magyar vagy ha nem is magyar de legalább európa centrikusak?

Tehát figyelembe veszik az itteni piacot, törvényeket, bármi.

Köszönöm előre is!

2020. ápr. 20. 05:36
 1/3 anonim ***** válasza:
48%

Szerinted az európaiak nem spekulálnak amerikában, és az amerikaiak sem európában?

Egyébként pedig mindenki ember! Ugyanazok a pszicho és mentális elemek mozgatják őket.

A tranzakciók végrehajtása nagyon hasonló. A hogy működik a szoftver, pedig brókerfüggő. A jogi oldal meg országonként eltérő.

2020. ápr. 20. 06:24
 2/3 anonim ***** válasza:
48%
Attól függ, mit akarsz befektetni... a Káma-Szútra is erről szól, csak más nézőpontból :D
2020. ápr. 20. 08:17
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem is tudom, hogy miért próbálkozok ezzel az oldallal.
2020. ápr. 20. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!