Így is átvehetem a pénzem, amit postautalványon küldtek?
1 millió forintról lenne szó!
Viszont a saját címem helyett véletlen a posta címét adtam meg és el lett írva az irányítószám,viszont a település és a saját nevem rajta van.
Csütörtökön lett elutalva a pénz,elvileg holnapra itt kellene lennie.
Viszont így is áttudom majd venni?
Van képem és beszélgetésem is bizonyítékként,hogy nekem jött.
Meg persze a faluban az egyetlen egy ilyen nevű ember én vagyok.
Így lehetséges átvenni?
Gondolom egy falusi postán ennyit nem fizetnék ki,csak az egyik városi postán.
Segítenétek légyszi?
Hát előfordulhat, hogy az irányítószám szerinti településre megy, ott pedig megnézik, h teljesen másik város rossz irányítószámmal és jófejek akkor oda küldik ami a város. Ha nem jó fejek, vissza megy a feladónak.
Ha faluban élsz és ismernek a postán, akkor nincs gond. Illetve nekem is érkezett visszáru ára csekken, mivel a csomag postán maradó volt, vagyis a posta címét adtam meg, a kifizetési utalvány is oda ment ( pedig számlára kértem ). Át tudtam venni a pénzt.
Nagy postán is csak előzetes bejelentessel fizetnek ki 1 millió forintot.
Ha el van irva az irányítószám, lehet, hogy tok más postára fog menni az utalvány, ahova az irányítószám alapjan tartozik, ha meg nem tudjak sehogy beazonositani, akkor visszamegy a feladónak. A beszélgetés meg a képek senkit nem fognak érdekelni.
Nem az en dolgom, de elég kemény azert ennyit bakizni ekkora összegnél, főleg ha az utalvanyon jott, aminek a feladási dija ekkora osszegben igen csak magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!