A Foxpost futár beteszi szombaton is, azaz ma a csomagom az autómatába?
Figyelt kérdés
Lehet én vagyok vak, de a weboldalon erről nem találtam infót.
Az van, hogy 16.-án kaptam emailt, hogy átadták a csomagomat a Foxpostnak és hogy ha budapesti vagyok akkor 1 nap múlva érkezik meg, ha vidéki akkor 2 nap múlva...
Én vidéki vagyok és automatába kértem a csomagom, a rendelés leadásakor.
Az autómaták ma is nyitva vannak, de azt nem tudom hogy érkezhet e beléjük még ma csomag, vagy az már csak hétfőn esedékes?
2020. ápr. 18. 06:43
1/7 anonim válasza:
Ha igen, kapod az emailt, smst. Nem bonyolult.
3/7 anonim válasza:
A honlapjukon főoldalon ott van az infó... minden egyes automatára kiírja, mikor töltik és ürítik. Mit nem találsz?
4/7 anonim válasza:
Nekem ma betették, kaptam róla smst.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát köszi a válaszokat, végülis szombaton még nem kaptam sms-t, remélem holnap fogok...
Amúgy még mindig nem látom azt, amiről harmadik vaszoló írt.
Amúgy a google koadja a különböző autómatákat, ha rákeresek és kiírja például azt, hogy mikor vannak nyitva, viszont az újabban telepítetteket még nem. Én amúgy olyanba rendeltem.
2020. ápr. 19. 23:06
6/7 anonim válasza:
7/7 A kérdező kommentje:
Már látom... Közben kaptam emailt amúgy, hogy csak holanpra várható.
2020. ápr. 20. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!