Revolutos részvény, mi a hiba?
Revoluton keresztül vasároltam Tesla részvényt ami a napokban nagyon sokat emelkedett és szereztem belöle plusz pénzt!
Azt irja,hogy az összeget nem tudom kivenni mert nincs elszámolva! Mikor rálépek a kivételhez akkor 1$ ir elérhetőnek!
Áplilis 15. 2020 este 9 óra fele adtam el a részvényt azóta nem tudom kiveni a poacról a pénzem és átutalni a kártyámra!
Mi a baj?
Nincs hiba, várni kell.
You are only able to submit Orders via the Revolut App during our trading hours, which are from 9:30am to 4pm EST time.
Este 9 utan zarva vannak az europai tozsdek. Majd reggel, ha ujraindul a kereskedes, elszamoljak.
Amugy en a helyedben surgosen abbahagynam a reszvenyek vasarolgatasat. Fogalmad sincs meg a legalapvetobb dolgokrol sem, ebbol baj lesz...
Még mindig nem számoltak el padig már 11 óra is elmult!
Amugy mi a rossz abban ha vettem egy részvényt és kerestem rajta egy kis pénz?
Ha nem jön össze akkor az én pénzem banja nem a másé! Ez csak pénz nem élet! Nem ragtam bele minden megsporolt pénzemet!
"Amugy mi a rossz abban ha vettem egy részvényt és kerestem rajta egy kis pénz?"
Hogy adózni kell belőle... Majd a NAV-val megbeszéled :D
"Még mindig nem számoltak el padig már 11 óra is elmult!"
Hatalmas betűkkel kiírja, hogy helyi idő szerint 15:30-kor nyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!