Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Adott egy üzletember, akinek...

Adott egy üzletember, akinek van 4 cége. Ebből 3 profitál,1-et nehezen tudott beindítani és éppenhogy profitál. Szerintetek be fogja zárni a vírus miatt azt, amelyik eddig nem volt kedvező neki?

Figyelt kérdés

Nagyon konyhanyelven írtam le, de nagyon nem értek az ilyenekhez, ezért is teszem fel a kérdést.

Sajnos senkitől nem tudtam ezt megkérdezni, pedig érdekelne.

Az az 1 említett cég nagyon kevés profitot termel (nem is nagyon tudna, de ezt tudták is) és sok embert foglalkoztat viszonylag jó fizetéssel. Sajnos be kellett zárnunk egy hónapra, de sokan azt mondják hogy nem is éri majd meg kinyitni. Nagyon sok pénzbe került felépíteni és beindítani mindent, csak nem fogják 2 hónap kiesés miatt bezárni, főleg ha a többi cég profitál rendesen. 40 ember válna munkanélkülivé (köztük apukám is, aki miatt aggódom). Valaki el tudná ezt nekem magyarázni? A tulajdonos azt mondta, nincs tervben az hogy bezárjon, de szerintem nem lehet hinni neki.

2020. ápr. 13. 18:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Minél drágább volt beindítani ezt a kérdéses céget, annál valószínűbb, hogy nem fogja leállítani.
2020. ápr. 13. 19:58
 2/3 A kérdező kommentje:
És ha továbbra sem várható profit? Vagy ezt hogy kell elképzelni?
2020. ápr. 13. 21:59
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem tudható, hogy mi a célja a 4. céggel. Ha egymástól külön működő cégről van szó, akkor általában nem éri meg működtetni azt amelyik nem nagyon termel profitot.

Ritkán elképzelhető, hogy más áll a háttérben, pl a 4. cég alapanyagokat gyárt a másik 3 cég közül valamelyiknek, akkor nyilván nem zárja be.

2020. ápr. 14. 08:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!