GLS borra való?

Figyelt kérdés
Pár nap múlva hoz a GLS futár a munkahelyemre egy előre kifizetett (10E.ft.)csomagot, mennyi borra valót adjak neki? ha szerencsém lesz nem is találkozom vele, átveszik a lányok a recepción.

2020. ápr. 13. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Semennyit.

Előre utalásnál egy sima csomagot ami nem nehéz (tehát nem segít bevinni) mire fel adnál borravalót ?

Utánvételnél szoktam adni ha én veszem át és úgy jön ki az apró amúgy nem szoktam adni.

Ételfutárnál szokás jobban.

2020. ápr. 13. 18:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van, aki ad, de szerintem se az az általános. Főleg, ha nem is találkozol a futárral.
2020. ápr. 13. 19:17
 3/4 anonim ***** válasza:
75%
Postásnak is kiragasztasz egy kétszázast a postaládára?
2020. ápr. 13. 20:08
 4/4 anonim ***** válasza:
73%
Előre kifizetett csomagnál nem szoktam adni pénzt. Utánvételesnél, főleg ha nagyobb összeg, akkor felfelé szoktam kerekíteni és nem kérem a visszajárót. Pl múltkor hoztak nekem autógumit. 129.000Ft volt a végösszeg. 130.000-et adtam és nem kértem a visszajárót.
2022. máj. 20. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!