Bursa Hungarica ösztöndíjjal más is járt már így?
Sziasztok. Az lenne a problémám ,hogy a Neptun szerint kaptam 10000 ft intézményi Bursa Hungarica ösztöndíjat .A Neptunba már kb múlt hétfő óta teljesített van kiírva az ösztöndíj kifizetések menüben. Viszont a számlámra a pénz nem érkezett meg azóta sem , pedig többször ellenőriztem ,hogy jól van e beírva a bankszámlaszámom és jól van beírva. A kérdéseim tehát a következők lennének :
1. Ha teljesített van kiírva miért nem kaptam meg a pénzt?
2. Kihez tudok fordulni ez ügyben?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia!
Ez teljesen normális, nálunk is így néz ki a dolog, minden más intézményi ösztöndíjjal egyetemben. (tanulmányi, szociális, stb.. )
Nem kell senkihez sem fordulni, valószínűleg pár napon belül megkapod. Vélhetően azért teljesített, mert már kezdeményezte az Egyetem az ösztöndíjak kiutalását.
Oh szuper! Most megnyugodtam! :) Azt hittem már valami hiba csúszott a rendszerbe.
Köszönöm Szépen a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!