Lehetséges az utánvételes postát úgy átvenni, hogy előbb átnézem belülről, hogy stimmel-e a termék aztán kifizetem?
Posta vagy bármilyen csomagot, ha külsérelmi nyomok vannak rajta, jegyzőkönyvezheted.
Ha nics rajta, aláírod, azaz átveszed és onnan a Tied.
Amit netán tehetsz, videózod a bontást, minden azonosítót jól láthatóan és ha gond van, akkor azzal van esélyed reklamálni.
Az anyag nem lehet vágott, egy schnittben kell lennie.
3-as, az semmire nem bizonyíték - és ha nem működik, akkor mit csinálsz a videóddal?
Kérdező, ha ilyen gondjaid vannak, akkor nem kell értékelés nélküli oldalon vásárolni: kérd meg az eladót, hogy tegye fel a Vaterára és ott vedd meg. Ha nem azt kapod, amit a termékleírásban megadott vagy becsap az eladó, akkor ott a Biztonságos Vásárlás Programja a Vaterának: bizonyos feltételek mellett akár a pénzedet is visszaadják!!!
Az igaz, hogy lehet jegyzőkönyveztetni, ha sérült a küldemény tartalma, elvileg a kézbesítőt vagy az ablakos dolgozót meg lehet kérni, h átvétel után a jelenlétében had bontsa ki. Ha valóban sérült, jegyzőkönyvezik. De ha xbox helyett szemét van benne, akkor azzal a posta nem tud mit kezdeni.
A videó vagy az utólagos reklamálás nem sokat segít, mivel nem abban a pillanatban és ott bontotta ki, megvádolják, h kicserélte, ő tette és csak leakarja húzni a postát. Tapasztalat....
"3-as, az semmire nem bizonyíték"
Ha nem működik, az más téma..
Sértetlen csomagban szemüveg érkezett, törött volt, reklamáltam, visszakaptam a pénzt.
És mégegyszer: video azzal kezdődik, bemutatom a sértetreln csomagot, feladóval, címzettel és utána bontom, a csomag és előkerülő tartalma mindig látható..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!